De kogel is door de Kerk.. uhm Koerskolk

terug naar overzicht

Zaterdag, 1 augustus 2015

** De koerskolk is verkocht **

Op 29 juli 2015 zijn de handtekeningen gezet bij de notaris. Het is nu echt een feit, de Koerskolk is verkocht. Wij waren de voor laatste die het eigendom wat nodig is voor de aanleg van het Reeve diep van de hand hebben gedaan. De handtekeningen zijn veel later gezet dan eerst gepland, dit zou de dag na de ledenvergadering in maart, er waren echter een aantal zaken niet goed op papier gezet die ons eerder wel waren toegezegd. Hierdoor kon er niet getekend worden omdat dit buiten de goedkeuring van de ledenvergadering 2014 viel. 
Staatsbosbeheer is de nieuwe eigenaar van de Koerskolk. Wij hebben een overeenkomst met Staatsbosbeheer wat er voor de leden van Ons Vermaak op neerkomt dat er niets veranderd. Als lid van hv “Ons Vermaak” mag je gewoon blijven vissen zolang de Koerskolk bereikbaar is. Er wordt natuurlijk wel gewerkt in het gebied, het zal dan regelmatig voorkomen dat er werkzaamheden plaatsvinden waardoor er niet gevist kan worden. Er kan gedacht worden aan werkzaamheden bij de Koerskolk of aan een toegangsweg naar de kolk. 
Van het bedrag wat hv “Ons Vermaak” ontvangt zal een opslagruimte gezocht worden voor de boot, bosmaaiers, kettingzagen, viskuipen, enz, enz,..