Lidmaatschap

Met het lidmaatschap van Ons Vermaak krijgt u toegang tot ca 2000 ha schitterend viswater rondom Kampen. Het lidmaatschap kan elk gewenst moment ingaan en wordt  jaarlijks met een jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.

Wordt online lid, print de documenten en u kunt meteen in het water van de vereniging vissen. Klik hier om de vispas te bestellen.

Steeds meer leden kiezen voor een automatische incasso. Medio november wordt deze incasso gedraaid en bent u er zeker van dat u voor het begin van het nieuwe jaar uw vispas in huis heeft. Wilt u dat ook? klik dan HIER en download het formulier. Ingevulde formulieren kunt u zenden naar info@hvonsvermaak.nl

Wanneer u uw lidmaatschap wilt beeindigen dient u dit voor 1 oktober te doen.  U kunt hiervoor gebruik maken van het opzeggingsformulier op de pagina Opzeggen. Klik hier op naar de pagina te gaan.

Tarieven 2019 (1 januari t/m 31 december).

NIEUW LIDMAATSCHAP

Volwassenen € 45,50