Verslag "Vissen is voor iedereen"

terug naar overzicht

Zondag, 24 juli 2016

De uitslagen;

Dinsdag 19 juli is "Vissen is voor iedereen" gehouden in het stadspark.

Vissen is HOT en dat was weer te zien bij de inschrijvingen voor dit evenement. Klokslag 19:00 uur klonk het startsein en begonnen alle deelnemers met hun gooi naar de titel. Na het aanvoeren van de stekjes, gingen de eerste dobbers naar het wateroppervlak. De weersomstandigheden waren redelijk zwaar te noemen, gezien de hoge temperaturen nog deze avond. De meeste witvis was dan ook bovenin te vinden en dat was terug te zien aan de afstand tussen haak en pen. 
De jeugdige fanatiekelingen mochten de strijd aan gaan in het stukje achter de viskraam. Na een uurtje hengelen werd de balans opgemaakt en konden we spreken van een zeer goede vangst! De jonge vissers hadden de hobby aardig onder de knie en wisten er erg veel vissen te verschalken. 
De volwassenen mochten nog een uurtjes door in het stuk THV het zwembad. De oude garde viste naar behoren en dat bleek toen om 21:00 uur daar de balans mocht worden opgemaakt. Er zwemt blijkbaar nog genoeg vis in het stadspark. De avond verliep verder gemoedelijk en rustig. 
Het is een evenement wat zeker volgend jaar zal terugkeren dus mocht u nu niet hebben meegedaan, dan is er volgend jaar wellicht een kans voor u op 1 van de prachtige prijzen. Deelname is kosteloos! 
We willen Dhr Wensink nogmaals bedanken voor het organiseren van dit prachtige moment! Ook de bedrijven die de prijzen hebben mogelijk gemaakt:

FA Boer, Korteschiel en Hengelsport Totaal

De uitslagen:

Jeugd:

1. P. Visscher met 36 vissen
2. H. Rozemuller met 28 vissen
3. W. Visscher met 25 vissen 

Volwassenen: 

1. J. de Vries met 37 vissen
2. H.J. Rill met 31 vissen
3. J. Nieuwenhuis met 27 vissen